22-ий фестиваль хореографічного мистецтва «Століття грації та краси».

22-ий фестиваль хореографічного мистецтва «Століття грації та краси».
30583 ПЕРЕГЛЯДІВ

У вихідні в Палаці культури «Шинник» у Дніпрі було гучно - відбувся 22-ий фестиваль хореографічного мистецтва «Століття грації та краси».
У заході взяли участь танцювальні колективи з Дніпропетровської та Запорізької областей. Відточені та вправні рухи, сучасна музика, яскраві костюми, різні вікові категорії та танцювальні напрямки - учасники фестивалю не залишили байдужим жодного глядача та членів журі.
Партнером фестивалю виступив Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського “Солідарність”. Віцепрезидентка фонду Світлана Сербіна зазначила, що фонд завжди підтримує подібні культурні та мистецькі заходи. Цього разу Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» придбав для учасників фестивалю кубки, нагороди та медалі, аби заохочувати дітей на наступні перемоги.
Відповідальну підготовку танцюристів та кропітку працю художніх керівників було помітно з перших рухів кожного танцю. А доповнювали атмосферу конкурсу батьки, родичі та друзі учасників, які були для них головною підтримкою.

Автор: МБФС админ

© 2020 monitoring-press

Мої відео