Флешмоб триває: прокурори відвідали одиноких ветеранів війни, неповнолітніх та ув’язнених підлітків

Флешмоб триває: прокурори відвідали одиноких ветеранів війни, неповнолітніх та ув’язнених підлітків
205591 ПЕРЕГЛЯДІВ
Триває флешмоб «30 добрих справ прокурора», ініційованого Донецькою обласною прокуратурою на честь 30-річчя створення прокуратури України.
Цього тижня адресна допомога надійшла неповнолітнім, які утримуються у місцях несвободи. Колектив відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, інших заходів примусового характеру у місцях несвободи, а також пробації обласної прокуратури подарував Бахмутській установі виконання покарань (№ 6) магнітно-маркерну дошку для навчання дітей, а Маріупольському слідчому ізолятору – канцелярські товари, м’ячі та настільні ігри.
     
     
 
Волноваська окружна прокуратура попіклувалась про дві родини з маленькими дітьми, придбавши для опалення їх будинків дрова і вугілля. Крім того, прокурори взяли участь в озелененні регіону, висадивши 57 дерев породи клен біля Волноваського районного центру первинної медико-санітарної допомоги.
 
         
 
Допомогу літнім людям надала Краматорська окружна прокуратура. 33-м одиноким мешканцям Територіального Центру соціального обслуговування Олександрівської селищної ради, серед яких є ветерани війни, праці, діти війни, інваліди та пенсіонери, прокурори привезли електроприлади, зокрема чайник, електричну і мікрохвильову пічки.   
    
 
Покровська окружна прокуратура відвідала 3 родини у Добропіллі та Селидовому. Будинок першої, у якій виховуються 6 дітей, постраждав від пожежі, у другій в скрутному матеріальному становищі перебуває одинока матуся з 2 дітьми, а у третій батьки піклуються про 5 прийомних дітлахів. Подарунками для всіх стали продукти харчування, солодощі, засоби особистої гігієни та іграшки.
                                              
Бахмутська окружна прокуратура допомогла вітамінізованими сухими і м’ясними кормами та крупами тваринам, які перебувають під наглядом волонтерів у притулку благодійного фонду «Друг».

© 2020 monitoring-press

Мої відео