МОН повідомило, що близько мільйона робітників сфери освіти уже прийняли дві дози вакцини

МОН повідомило, що близько мільйона робітників сфери освіти уже прийняли дві дози вакцини
176980 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністерство освіти надало оновлену статистику щодо вакцинації працівників освіти. Станом на початок грудня обидві дози вакцини від  COVID-19 отримали близько 86,8% освітян. Сергій Шкарлет повідомив, що ще сто дві тисячі надавачів освітніх послуг очікують на другу дозу препарату.

 

Найбільший відсоток вакцинованих освітян спостерігається в Дніпропетровській (94,7%), Сумській (92,8%), Черкаській (92,7%), Луганській (92,6%) та Донецькій (91,6%) областях. Поки серед працівників освіти, які отримали два щеплення домінують вчителі шкіл. Викладачі коледжів та університетів і вихователі дитячих садочків не так активно вакцинуються. Але все ж освітяни перетнули мільйонний рубіж щеплень.

 Зараз, сімсот сорок шкіл перебувають на дистанційному навчанні. Це спричинено, тим що у червоній зоні немає 100% вакцинованих серед вчителів. Проте кількість відсторонених працівників зменшилася. Протягом минулого тижня на робочі місця повернулися близько двісті надавачів освітніх послуг. Найбільший відсоток скорочень спостерігається на Рівненщині (364 осіб) та Київщині (251 особа).

© 2020 monitoring-press

Мої відео