Одесу сколихнула звістка про ще одне "мінування"

Одесу сколихнула звістка про ще одне "мінування"
271681 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже не перший раз в Одесі повідомляють про те, що заміновано якусь установу. Кілька разів "мінували" школи, державні підприємства, цього разу дійшло і до суду. Про це у себе на офіційній сторінці у Facebook повідомив безпосередньо один із судів, що розташований у будівлі.

Про те, що в адміністративній будівлі закладено вибухівку, повідомили до поліції анонімно. Цією будівлею виявився Південно-Західний апеляційний господарський суд та Господарський суд Одещини. Розкрити, хто зробив це повідомлення поки що не можливо. Але на місце виїхали спеціалісти.

Після того, як до будівлі суду прибули вибухотехніки з кінологами та рятувальники, працівників та всіх, хто знаходився на той момент там, було евакуйовано на безпечну відстань. Робота була припинена задля недопущення загрози життю та здоров'ю людей. Після того, як людей вивели, працівники вибухотехнічних підрозділів, спеціально навчені собаки та кінологи розпочали перевірку будівлі.

Обшукали всі підлеглі території та всі можливі приміщення. Вибухових пристроїв, речовин чи того, що могло б здетонувати, ніде виявлено не було. Інформація про замінування, на щастя, виявилася неправдивою.

Працівники повернулися до будівлі та відновили свою роботу. Суди працюють у звичайному режимі.

© 2020 monitoring-press

Мої відео