Володимир Дантес примудрився втратити свідомість

Володимир Дантес примудрився втратити свідомість
399463 ПЕРЕГЛЯДІВ

Не завжди вечірки закінчуються так, як хочеться. Інколи організм вирішує показати, що щось не те. Саме це сталося із Володимиром Дантесом після однієї із них.

Володимир Дантес – це український співак та телеведучий. Вперше про нього почули, коли він потрапив на українську "Фабрику зірок-2", де продюсером була Наталія Могилевська. Щобільше, хлопець виграв цей проєкт у дуеті з ще одним учасником, Вадимом Олійником. Якийсь час вони існували як гурт, але у 2015 розійшлися як соло-артисти. І на майже п'ять років про музику Дантес забув. Але нову хвилю популярності він отримав у кінці 2019, випустивши іронічну пісню "Теперь тебе 30". Частково в те, що рівень його впізнаваності зріс, зробила внесок і його дружина – ексучасниця гурту "Время и Стекло". І наразі тепер співак знову увійшов в шоу-бізнесову "тусовку", з'являючись то тут, то там.

Одним із місць, де він побував, став день народження Тані Муіньо, української режисерки та кліпмейкерки. Кілька днів тому вона святкувала разом зі своїми друзями, серед яких і пара Дантеса та Дорофеєвої. Вечірка була стилізована, "пекельна", з темною тематикою костюмів. І саме після неї співак не просто втратив свідомість, а й заробив собі струс мозку середньої тяжкості.

Зі слів Надії Дорофеєвої, нічого не показувало, що може статися щось подібне. Вдень все було добре, вони потрапили на грим, вбралися у вже підготовлені костюми. Вони навіть заздалегідь приїхали з Києва до Одеси, де й було святкування. Все було гучно й весело, хлопець навіть, танцюючи, штани порвав. Але чи то зі святкуванням був "перебір", чи ще штанами життя вирішило показати, що щось не те, але через кілька годин сталося те, що сталося.

Зранку Дантес налякав свою дружину гучним гуркотом і тим, що виявився непритомним. Дівчина намагалася привести його до тями, в паніці вона просто забула про швидку. Але потім вона зібралася. Проте й хлопець повернувся до свідомості, як уві сні пройшовши поряд. Уже пізніше, все-таки викликавши швидку медичну допомогу, вони дізналися, що, падаючи, Дантес вдарився і заробив собі струс мозку середньої тяжкості. Але лікарі надали йому допомогу.

Співакові залишається тільки побажати якнайшвидше одужувати. І бути обережнішим. Бо струс мозку – це дійсно серйозно.

© 2020 monitoring-press

Мої відео