Василь Ломаченко з нокдауном переконливо переміг Річарда Коммі

Василь Ломаченко з нокдауном переконливо переміг Річарда Коммі
345123 ПЕРЕГЛЯДІВ

В ніч на неділю, 12 грудня в американському Нью-Йорку на легендарній арені Медісон Сквер Гарден відбувся боксерський поєдинок між екс-чемпіонами світу в легкій вазі - українцем Василем Ломаченком (16-2) та ганцем Річардом Коммі (27-4).

З першим гонгом Ломаченко захопив ініціативу, кружляючи навколо суперника. Коммі намагався тримати центр рингу та ціляти у Василя з далекої дистанції. Вже в другому раунді боксери вступили в зарубу, Коммі тримався, відповідав, але на останніх секундах трихвилинки Річард пропустив комбінацію від Василя і ледь не опинився на настилі. Коммі врятував гонг.

В третьому раунді Коммі спробував відповісти своєю атакою. Ломаченку навіть довелось клінчувати. Річард влучив кілька разів з ближньої дистанції, але Ломаченко контратакував. В четвертому раунді на рингу встановився паритет – Коммі зумів стабілізувати свій бокс та витримати натиск Василя. Однак вже в наступній трихвилинці ініціатива повернулась до українського боксера, який продовжував виснажувати ганця своєю швидкістю.

В шостому раунді Коммі спробував вкладати більше сили в свої удари, однак Ломаченко вдало захищався та уникав зустрічі з кулаками суперника. А ось в сьомому раунді Ломаченко вперше відправив Коммі в нокдаун, влучивши в ближній атаці лівим коротким боковим в щелепу. Річард почав клінчувати, у нього почали підкошуватись ноги, Ломаченко кинувся добивати, затиснув ганця в кутку, але той дивом вистояв.

У восьмому раунді Василь взяв паузу, дозволивши ганцю прийти до тями. На початку дев’ятого раунду Коммі провів непогану атаку, в ході якої Ломаченку довелось відійти в глухий захист. Це тривало недовго, але продемонструвало досить стійкий характер ганця, який зумів оклигати після важкого нокдауну в сьомому раунді.

Чемпіонські раунди пройшли за відчутної переваги Ломаченка, який набивав шалену статистику, але вдруге відправити Коммі на настил Василь не зміг. Втім, сумнівів у тому, що судді віддадуть одноголосну перемогу українському боксеру ні в кого не виникало - 117:110, 119:108, 119:108.

Для Василя Ломаченка ця перемога стала 16-ю на професійному ринзі при двох поразках. Він здобув інтерконтинентальний пояс чемпіона за версією WBO. 34-річний Коммі зазнав четвертої поразки при 27 перемогах.

ua-football.com

Теги: Василь Ломаченко, Ломаченко,Ломаченко,Василий Ломаченко Википедия,Ломаченко Википедия,Василь Ломаченко Вікіпедія,Ломаченко Вікіпедія,Украина,спорт, новости спорта, новини спорту,новости,новини, спортивные новости, спортивні новини,бокс,новости бокса,новини боксу,Коммі,Коммі Вікіпедія,Річард Коммі Вікіпедія,Річард Коммі,Комми,Василий Ломаченко - Ричард Комми,Комми Википедия,Ричард Комми,Ричард Комми Википедия,Медісон Сквер Гарден,Нью-Йорк
Автор: admin.sportcomua

© 2020 monitoring-press

Мої відео