Заарештовано стрілка багатоповерхового дому на Київщині

 Заарештовано стрілка багатоповерхового дому на Київщині
315989 ПЕРЕГЛЯДІВ

У селищі Софіївська Борщагівка Бучанського району Київської області трапився жахливий випадок — чоловік 37 років з вогнепальною зброєю кілька разів постріляв у напрямку людей, тоді замкнувся в одній з квартир.

 

На місце подій швидко прибули співробітники оперативно-слідчої служби Бучі, патрульної поліції та спеціального призначення. Вони відразу ж провели короткий інструктаж мешканцям та зробили блокування території. Крім того, досить оперативно вони реалізували спеціальну операцію та доклали всіх можливих сил, щоб відкрити квартиру та спіймати злочинця.

 

Як повідомляє сам чоловік, він намагався стріляти по робітниках, які прибули для виконання потрібних робіт в його будинку. Також зазначається, що правоохоронці виламали двері, щоб проникнути до призначеного місця, там вони побачили вогнепальну зброю, але злодій перебував вже в сусідній квартирі, щоб сховатися від поліцейських, проте його все одно розшукали й затримали.

 

Наразі за фактом правопорушення розпочато кримінальне провадження відповідно до статті 296 (частини 4) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді утримання під вартою терміном від 3 до 7 років. Слідство далі триває.

 

© 2020 monitoring-press

Мої відео