Нарешті заарештовано викрадача речей у церкві на Київщині

Нарешті заарештовано викрадача речей у церкві на Київщині
432698 ПЕРЕГЛЯДІВ

У місті Васильків Обухівського району Київської області чоловік методом злому він проникнув на територію священного храму та, крім того, займався крадіжкою майна церкви.

 

До одного з відділень поліції даного району потрапила інформацію про грабіж церковних речей. Працівники оперативно-розшукової служби швидко прибули на місце призначення, щоб розібратися у ситуації. В ході слідчих дій було знайдено крадія, ним виявився парубок віком 23 роки, місцевий мешканець. Оперативники відразу його затримали.

 

Під час огляду, було у нього було знайдено музичну колонку, скрипку, спеціальний міксер для будівництва, кавову машину. Чоловік свою провину признав та розповів, що мав план поцупити майно “Дому Молитви”, щоб збільшити свої статки. Для проникнення в будівлю церкви він користувався методом злому вікна.

 

Нині за фактом даного злочину відкрито кримінальне провадження відповідно до статті 185 (ч. 4) Кримінального кодексу України. Викрадачу загрожує покарання у вигляді утримання за ґратами терміном від 3 до 6 років.

 

© 2020 monitoring-press

Мої відео