Поради від родини Правниченків

Поради від родини Правниченків
336394 ПЕРЕГЛЯДІВ

Марічка є прихильницею фільмів, заснованих на реальних подіях та справжнім поціновувачем  унікальних стилів в живописі. Саме тому на новорічні свята вона вирішила переглянути новий фільм Тіма Бертона «Великі очі».

В стрічці глядач знайомиться зі справжнью історією Маргарет Кін, американської художниці, якій довелося боротися за авторство своїх робіт. Фільм заснований на книзі Маргарет Кін «Великі очі. Загадкова історія Маргарет Кін». Сьогодення 95 річної художниці, яка прославилась на весь світ дуже відрізняється від початку її творчого шляху.

Америка 50-х років, невідома художниця Маргарет переїжджає до Сан -Франциско, де малює доволі незвичайні картини – портрети дітей з величезними очима. Познайомившись з харизматичним чоловіком, Маргарет, мати-одиначка, одружується з ним. Свої роботи жінка підписує ім’ям чоловіка, Волтера Кіна, який мав справжній хист до продажів. Чоловік почав видавати роботи Маргарет за свої власні. Дізнавшись про нечесність чоловіка, Маргарет намагалася пояснити йому, як це підло і нечесно з його боку, але той переконав її, що суспільство упереджено ставиться до «жіночого мистецтва».

Довгі роки подружжю вдавалося всіх водити за ніс, відкриваючи  успішніші виставки. Волтер Кін так розгорнув бізнес із продажу картин дружини, що продавав не лише самі полотна, а й їхні репродукції, постери та навіть листівки.

Маргарет довгі роки залишалась в тіні чоловіка поки не набралась сміливості піти від нього та поїхати з донькою жити на Гаваї.

Саме там по радіо Маргарет робить шокуючу заяву: автором всіх картин дітей та жінок з великими очима є саме вона, а не її чоловік, який привласнив собі її славу. Звісно Волтер заперечує заяву дружини та їх суперечка переростає в судову тяганину, яка привертає увагу мільйонів людей.

Чим закінчилась ця історія, чи змогла Маргарет захистите себе та свою творчість? Дивіться.

© 2020 monitoring-press

Мої відео