Вирок суду військовослужбовцю-наркоділку: 2 роки дисбату з конфіскацією майна

Вирок суду військовослужбовцю-наркоділку: 2 роки дисбату з конфіскацією майна
312878 ПЕРЕГЛЯДІВ

 За процесуального керівництва Дарницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону засуджено військовослужбовця, який займався незаконним збутом наркотичних речовин.

   Установлено, що будучи військовослужбовцем військової служби за контрактом однієї з військових частин Національної гвардії України, дислокованої на Київщині, протягом серпня - вересня 2021 року неодноразово збував наркотичні речовини – амфетамін та канабіс серед військовослужбовців своєї ж військової частини, проте був затриманий правоохоронцями. Наркотичні речовини та грошові кошти в затриманого вилучено.

   Завдяки сумлінній роботі прокурорів Дарницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері, військовослужбовець-наркоділок беззаперечно визнав свою вину, розкаявся, активно співпрацював зі слідством та ініціював укладення угоди з прокурором про визнання винуватості.  Матеріали кримінального провадження з угодою та обвинувальним актом скеровано до суду.

   28.01.2022 Бориспільський міськрайонний суд Київської області підтвердив законність укладеної угоди з обвинуваченим та ухвалив йому вирок, яким затвердив угоду.  

   Суд визнав обвинуваченого винним у вчиненні злочину та призначив йому остаточне покарання – 2 роки тримання у дисциплінарному батальйоні з конфіскацією майна.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Дарницька спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,вирок суду,дисбат,військовослужбовець,наркоділок,амфетамін,Канабіс

© 2020 monitoring-press

Мої відео