БК "Прометей" продовжує запалювати у Лізі чемпіонів ФІБА.

БК "Прометей" продовжує запалювати у Лізі чемпіонів ФІБА.
215395 ПЕРЕГЛЯДІВ

10 лютого чемпіон України БК "Прометей" зіграв черговий поєдинок другого групового етапу Ліги чемпіонів ФІБА проти бельгійського "Остенде". Українська команда приїхала до Бельгії після здобуття важкої перемоги над іспанською "Унікахою" (70:69). Тож підопічним Ронена Гінсбурга перемога у цій грі дозволила закріпитися на другій сходинці турнірної таблиці групи К. Проте найтитулованіший баскетбольний клуб Бельгії - "Остенде" теж прагнув здобути для себе найкращий результат. Отже за цих умов на вболівальників обох команд очікувала гаряча та напружена гра.

З перших секунд поєдинку на паркеті розпочався запеклий бій за кожне ігрове очко. Впродовж першої половини гри суперники влаштували справжні "гойдалки" у рахунку почергово завершуючи чверті на свою користь. Так першу десятихвилинку виграв "Остенде" з рахунком 20:18. На початку другої чверті бельгійцям вдалося ще збільшити свою перевагу на шість очок, але "Прометей" зміг досить швидко ліквідувати відставання та піти на велику перерву маючи одне очко переваги 42:43.

Події у другій половині гри розгорталися за аналогічним сценарієм. На останню перерву команда зі Слобожанського пішла програючи чотири очки. Жодна з команд не могла отримати комфортну перевагу над суперником. Усі відриви дуже швидко ліквідовувались і тільки в останні хвилини зустрічі "Прометею" вдалося досягти переваги у дев'ять очок (найбільшої за весь час гри). До завершення ігрового часу господарі змогли відіграти лише п'ять із них, як наслідок - перемога української команди з рахунком 87:91. Це дозволило баскетбольному клубу "Прометей" зайняти другу позицію у турнірній таблиці групи К та підвищити свої шанси на вихід до плей-офф Ліги чемпіонів ФІБА.

© 2020 monitoring-press

Мої відео