День військового журналіста

324071 ПЕРЕГЛЯДІВ
ЗВЕРНЕННЯ
Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України
Сьогодні ми вшановуємо мужність, героїзм і професійну доблесть військових журналістів, які з перших днів російської агресії перебувають поруч із військовими у найгарячіших районах Атитерористичної операції та операції Об’єднаних сил.
16 лютого обране не випадково. Цього дня 2015 року неподалік міста Дебальцеве під час виконання бойового завдання загинув капітан 3 рангу Дмитро Лабуткін. Він до останнього продовжував вести зйомку подій, з честю виконавши свій журналістський і військовий обов’язок.
Від початку російської агресії Ви залишаєтеся поряд із захисниками України. З ризиком для життя Ви щодня забезпечуєте наше суспільство якісною та неупередженою інформацією.
Саме від Вашої компетентності, об’єктивності та оперативності під час висвітлення подій, які відбуваються кожного дня, залежить рівень сформованості громадської думки, і водночас, рівень довіри до Вас, як до військових журналістів.
Саме Ви вписуєте у сучасну українську історію імена Героїв, які захищають незалежність та територіальну цілісність країни і тавруєте тих, хто прагне ескалації конфлікту та розколу проукраїнських сил.
Саме Ваша професійна діяльність дозволяє давати гідну відсіч пропаганді ворога на інформаційному фронті.
Шановні військові журналісти!
Бажаю Вам та Вашим родинам здоров’я, невичерпної енергії та натхнення задля втілення у життя всіх задумів, планів і мрій. Гарних Вам новин, менше обстрілів та перемоги над ворогом!
Нехай Ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло і завжди супроводжується втіленням творчих планів, пошуками істини та цікавими знахідками, а Ваше слово додає нам віру у нашу спільну перемогу!
Слава Україні!
Разом переможемо!
Генерал-лейтенант Сергій НАЄВ

© 2020 monitoring-press

Мої відео