Курсанти військової кафедри ПНПУ імені В. Г. Короленка взяли участь у акції підтримки добровольців Сил територіальної оборони Полтавщини

Курсанти військової кафедри ПНПУ імені В. Г. Короленка взяли участь у акції підтримки добровольців Сил територіальної оборони Полтавщини
310533 ПЕРЕГЛЯДІВ

16 лютого 2022 р. курсанти та керівництво військової кафедри Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка зустрілися та поспілкувалися з випускниками та студентами нашого закладу вищої освіти, які є добровольцями сил територіальної оборони Збройних Сил України. Це відбулося з нагоди загальнодержавного Дня Єднання.

Своїм досвідом поділилися молодший лейтенант Руслана Ушкаленко, спеціалістка територіального центру комплектування і соціальної підтримки Олена Яремко та студент психолого-педагогічного факультету Дмитро Юденко. Зараз вони проходять службу у бригаді територіальної оборони Полтавщини.

«У такі критичні дні саме ви тримаєте оборону, захищаєте та оберігаєте нас. Ми пишаємося, що саме ви – наші студенти та випускники. Ваша місія – священна, і ми докладемо максимум зусиль, щоб вам допомогти. Ви боретеся на передовій, ми ж вас завжди підтримаємо в тилу», – звернувся до бійців територіальної оборони начальник центру підготовки офіцерів запасу, кандидат педагогічних наук, доцент Харківського університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба, полковник запасу Іван Кравченко.

         Такі зустрічі є важливим нагадуванням бійцям Збройних Сил України, що їхня праця є суспільно значуща і має визнання серед співгромадян. Ми дякуємо добровольцям за те, що стоять на захисті України.

 

© 2020 monitoring-press

Мої відео