❗️Шанс запровадити безпольотну зону - реальний❗️

❗️Шанс запровадити безпольотну зону - реальний❗️
373007 ПЕРЕГЛЯДІВ

❗️Шанс запровадити безпольотну зону - реальний❗️

Світ бачить, як Росія використовує крилаті ракети для атак проти цивільної інфраструктури та мирних жителів України. Їх гвинтокрили завозять диверсійні групи, щоб тероризувати наші міста і села. Якби Росія не могла використовувати небо України для війни, були би збережені сотні життів, були б цілі житлові квартали та цивільні обʼєкти. Тому запровадження безпольотної зони - це не просто питання воєнного характеру, але гуманітарного.

Більше того, Україна має значний потенціал атомної енергетики. 15 атомних енергоблоків, сховища ядерних відходів, законсервована Чорнобильська атомна станція, Чорнобильська зона, де ще у період ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС ховали заражені матеріали. Наносити ракетні та авіаудари на такій території – страшна загроза усій Європі. 

На сьогодні, єдиним контраргументом проти безпольотної зони є те, що реально її дотримання можуть забезпечити тільки НАТО або Америка, але це нібито означає війну між НАТО, Америкою та Росією. Та світ уже зрозумів: Росія не має достатнього потенціалу, щоб воювати з НАТО або Америкою. А погрози Путіна щодо ядерної зброї - блеф. Російське керівництво – вбивці, але не самогубці. Вони розуміють: застосування ядерної зброї проти НАТО призведе до удару у відповідь. Це знищить їх особисто, їх рідних, і усе, що їм дороге. 

Тому моральний обовʼязок Заходу перед українцями та усіма європейцями: зупинити найжорстокішу війну у Європі з часів Другої світової. Захід може і повинен це зробити. 

Сьогодні Верховна рада звернулася до ООН, Міжнародного комітету Червоного Хреста, Європейського парламенту, інших міжнародних організацій, парламентів та урядів іноземних держав “щодо термінової необхідності забезпечення захисту цивільного населення України від збройних нападів російських загарбників". Так Україна закликає негайно запровадити безпольотну зону над нашою територією.

Рішення про встановлення безпольотної зони над Україною може бути ухвалене Радою безпеки ООН. І ми щиро віримо, що це трапиться вже скоро. Якщо ж Росія все ж таки заблокує це рішення на Раді безпеки ООН, то це тільки підтвердить нашу і усіх порядних людей вимогу позбавити державу-терориста місця у Раді безпеки ООН.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia

© 2020 monitoring-press

Мої відео