Флагман Чорноморського флоту рф «Москва» пішов на дно Чорного моря

Флагман Чорноморського флоту рф «Москва» пішов на дно Чорного моря
316932 ПЕРЕГЛЯДІВ

Про це світ разом з Україною дізнались на 50 день війни в Україні. Спочатку росія намагалась на буксирі доставити пошкоджений крейсер до окупованого Криму. Але завдяки шторму  на Чорному морі все ж таки судно втратило рівновагу і пішло на дно.

Про це повідомило Мін оборони російської федерації. Це найбільша коштовна втрата ворога. Вартість цього ракетного крейсера оцінюють в 750 млн $. Це була гордість флоту ворога. Інші судна рф побачивши, як горить «Москва» віддалились від українських берегів моря. Повідомляється, що на борту перебувало приблизно 500 членів екіпажу. Деяким вдалось врятуватись.

Також випадково помітили певний збіг подій. Саме в ніч з 14 на 15 квітня затонув легендарний лайнер «Титанік». Це було 110 років тому.

До цього наші військові з полку «Азов» вже знищили десантний корабель рф «Саратов» у Бердянську. Тому що для російського корабля існує тільки один напрямок, всім уже добре відомий.

Мене , як і всіх українців переповнює гордість за те, що я з України, за те, що у нас такі круті ЗСУ. Про ці страшні події, які відбуваються у нас в країні говорить увесь світ.

Ніколи не пробачимо. Нікого не забудемо. Перемога вже близько!

Теги: війна в Україні, stoprussia,москва

© 2020 monitoring-press

Мої відео