ШЕВЧЕНКО ПОВЕРТАЄТЬСЯ В ІТАЛІЙСЬКИЙ ФУТБОЛ. УКРАЇНЕЦЬ МОЖЕ ПРИДБАТИ КЛУБ, ЩО БОРЕТЬСЯ ЗА СЕРІЮ В

ШЕВЧЕНКО ПОВЕРТАЄТЬСЯ В ІТАЛІЙСЬКИЙ ФУТБОЛ. УКРАЇНЕЦЬ МОЖЕ ПРИДБАТИ КЛУБ, ЩО БОРЕТЬСЯ ЗА СЕРІЮ В
400910 ПЕРЕГЛЯДІВ

Володар «Золотого м’яча», переможець Ліги чемпіонів Андрій Шевченко може повернутися в італійський футбол.

Колишній нападник «Динамо», «Мілана», «Челсі» і збірної України впродовж поточного сезону працював головним тренером «Дженоа», однак цей досвід виявився для нього невдалим.

Авторитетний український журналіст Юрій Шевченко в своєму блозі «ДжанлукаЛападула» повідомляє, що наразі в італійських ЗМІ активно поширюється інформацію про можливе повернення колишнього тренера збірної України в футбол. Щоправда, цього разу в новій ролі.

Наразі Андрій Шевченко знаходиться в Пескарі, де вже зустрівся з власником однойменного клубу Даніеле Себастьяні і де буде присутнім на матчі проти «Губбіо» в першому раунді плей-офф за підвищення в Серію В.

За одними даними, Шевченко готовий самостійно придбати клуб, за іншими – він є представником групи інвесторів.

«Пескара» завершила регулярний чемпіонат на п’ятому місці в групі Б Серії С. Її головним тренером є Лучано Дзаурі, котрий провів у Серії А близько 300 матчів, представляючи «Аталанту», «Лаціо», «Фіорентину» та «Сампдорію», а окрім цього провів 5 поєдинків за збірну Італії.

Джерело

Теги: Володар «Золотого м’яча» Андрій Шевченко,Володар «Золотого м’яча» Шевченко,Золотий м’яч Андрій Шевченко ,Золотий м’яч Шевченко ,Золотий м’яч ,Андрій Шевченко ,Шевченко ,Андрій Шевченко Вікіпедія,Шевченко Вікіпедія,Україна,Спорт, новости спорта, новини спорту, спортивные новости, спортивні новини, новини футболу, новости футбола,футбол,італійський футбол,Динамо,Мілан,Челсі,Дженоа,збірна України,збірна України з футболу, Даніеле Себастьяні, Себастьяні, Даніеле Себастьяні Вікіпедія,Себастьяні Вікіпедія,Губбіо,Серія В,Пескара,Лучано Дзаурі,Серія А,Лаціо,Аталанта,Фіорентина,Сампдорія
Автор: admin.sportcomua

© 2020 monitoring-press

Мої відео