Ракетами та артилерією по Краматорську, Покровську, Торецьку

Ракетами та артилерією по Краматорську, Покровську, Торецьку
377674 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури та окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 5 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 23-24 травня 2022 року окупаційні війська рф та представники незаконних збройних формувань «ДНР» обстріляли з артилерійської зброї смт Нью-Йорк та смт Щербинівка м. Торецька Бахмутського району та с. Калинове Краматорського району, у якому від осколкових поранень загинув 63-річний чоловік.
25 травня 2022 року загарбники вдарили по м. Покровську. Поранення різного ступеню тяжкості отримали 5 цивільних осіб, пошкоджено будівлю та майно місцевого підприємства. За попередніми даними, обстріл міста відбувся, у тому числі, із застосуванням крилатої ракети типу «Іскандер».
Також цього дня вчинено обстріл м. Краматорська, внаслідок чого пошкоджено декілька приватних будинків, зруйновані 2 під’їзди у недобудованій багатоповерхівці, ще у 2 житлових багатоквартирних будинках пошкоджено вікна та балкони.
На місці зазначених подій працюють поліція та вибухотехники. Відомості щодо потерпілих осіб уточнюються.

© 2020 monitoring-press

Мої відео