Я вірю в ЗСУ : 115 бригада ЗСУ захищає нашу країну на східних кордонах

Я вірю в ЗСУ : 115 бригада ЗСУ захищає нашу країну на східних кордонах
143281 ПЕРЕГЛЯДІВ
24 лютого 2022 року рф здійснила повномасштабне вторгнення на територію України. З перших же хвилин військові наших Збройних сил невтомно захищають наші землі, доводячи, що Україна здатна вистояти й перемогти. Протистояння з рф розпочалося давно, ще 8 років тому, коли вона вперше вдерлася на нашу територію. Однак у цій повномасштабній війні з’явилося чимало нових героїв. Одна з героїчних бригад, варта уваги та захоплення - 115 окрема механізована бригада ЗСУ. Перебуваючи у найбільш небезпечних місцях нашої держави, вони демонструють справжній приклад для наслідування.
 

Я вірю в ЗСУ : Професіоналізм і відданість – головні риси воїнів 115 бригади

 
З перших днів війни 115 окрему механізовану бригаду ЗСУ було відправлено для оборони східних рубежів України. Це стратегічна ділянка, важлива для подальших бойових дій та захисту наших територій. Служити там було дуже важко, адже хлопцям доводилося будувати та укріплювати бліндажі, копати окопи та воювати майже постійно під обстрілами ворога. Воюючи у тій зоні, не можна було припускатися помилок або проявляти слабкість, яку може відчути ворог. Попри те, що багато бійців з бригади були добровольцями, а не професійними військовими, майже всі змогли подолати труднощі та страх і воювати з максимальним результатом. Головні заслуги 115 бригади – віддана та ефективна служба під час важливих для України битв. Адже в той момент, коли військові цього підрозділу захищали схід України, там точилися жорсткі бої. Позиції 115-ї перебували у безпосередній близькості до ворога. Однак вони не відступали й у будь-якій ситуації виконували накази. 115 бригада поєднали об’єднала у собі найкращих представників нашої нації: професійне та досвідчене командування, що має профільну військову освіту та необхідні знання, та патріотичні й натхненні добровольці, готові навчатися та Об’єднавши у собі найкращих молодих українців і маючи грамотне командування, 115 бригада дуже ефективна і надійна у боротьбі з ворогом. Виконуючи накази буквально у ворожому оточенні, бійці бригади не скаржаться, вони переконують: готові воювати до перемоги. Перебуваючи тривалий час на захисті сходу України та в інших гарячих точках сходу України, воїни відчувають відповідальність. Так, вони мають хороше озброєння, екіпірування і харчування, оснащені всім необхідним, включаючи засоби гігієни та інше. Однак, постійне перебування в оточенні та під обстрілами впливає на моральний стан. Проте усі військові, які перебувають зараз на передовій у складі 115 бригади, готові залишатися на своїх позиціях стільки, скільки потрібно для нашої перемоги.
 
 

Я вірю в ЗСУ : У 115 окремій механізованій бригаді зараз вдосталь військової техніки та забезпечення

 
 
Попри те, що протягом кількох місяців у пресі та в інтернет-джерелах розганялася фейкова інформація від інтернет видань-прихильників рашизму, щодо зради військовими, а також з’являлися скарги окремих бійців на недостатнє забезпечення армії та некомпетентне командування, військові 115 окремої механізованої бригади мають свою думку. Усі ці факти, говорять вони, від нерозуміння окремими військовими, переважно недосвідченими добровольцями, суті війни. Адже вони зараз не на відпочинку, а на фронті. Воїни розповіли: на сьогодні вони постійно отримують усе необхідне технологічне забезпечення: гвинтівки, тепловізори, оптичні приціли, їм надали для боротьби з ворогом і Джавеліни. Бійці розповідають: розповіді про те, що бригада не має озброєння чи екіпірування, так само як і історії про масові зради, є частиною інформаційної війни, і заперечують подібні факти.
Теги: Вірю в ЗСУ , Наша громада пишається своєю військовою частиною, 115 бригада ЗСУ

© 2020 monitoring-press

Мої відео