Футбольний марафон "Незламна МРІЯ"

386050 ПЕРЕГЛЯДІВ

Завдяки зусиллям колективу Відділення НОК України в Київській області та особисто голови відділення Ігоря Малинського проєкт  «Do like Olympians» який проводиться під патронатом НОК України побував в місті Герої Гостомель 20 серпня 2022 року де пройшов Футбольний марафон "Незламна МРІЯ" в якому прийняли участь 8 команд різних вікових груп з 6 до 16 років (ФК "ФЕНІКС" Гостомель та ФК "КУДРІВКА"  Ірпінь). Слід зазначити що ізюменкою футбольного марафону став матч між самими наймолодшими учасниками змагань та їх мамами який в запеклій бородьбі завершився з рахунком 3:2 на користь діток.

Серед почесних гостей були присутні :

Срібний призер олімпійських ігор в Лондоні 2012, Заслужений майстер спорту України з вільної боротьби - Валерій Андрійцев;

Начальник відділу культури молоді та спорту Гостомельської селищної ради - Катерина Павленко;

Коомандир добровольчого формування Гостомельської ОТГ - Андрій Бондаренко;

Президент футбольного клубу "Кудрівка" -  Роман Солодаренко;

На урочистому відкритті до команд та присутніх звернувся Ігор Малинський та вручив подарунковий сертифікат на 68 комплектів футбольної форми для Футбольної команди "Фенікс" Гостомель від Благодійного фонду Гостомель #Майбутне. 

В кульмінації змагань всі учасники отримали пам’ятні медалі, сертифікати, солодкі подарунки та сувенірну атрибутику від НОК України. 

Слід висловити подяку нашим партнерам без яких наше свято невідбулося б, а це: Благодійний фонд "Гостомель #Майбутнє", Торговому дому "Вина світу",  БФ "Червоний хрест для тварин" та всім хто долучився до організації турніру! 

Слава ЗСУ за можливість проводити такі заходи! 

Все буде Україна!

Теги: #футбол,#мрія,#нок,#do like OLYMPIANS ,Кудрівка,Матч

© 2020 monitoring-press

Мої відео