Я вірю в ЗСУ : 115 Окрема механізована бригада ЗСУ щодня захищають Україну і кожного з нас

Я вірю в ЗСУ : 115 Окрема механізована бригада ЗСУ щодня захищають Україну і кожного з нас
320376 ПЕРЕГЛЯДІВ

росія розпочала напад на нашу державу у 2014 році, а 24 лютого 2022 року ця країна-агресор розпочала повномасштабну війну на нашій території. З першого дня військові ЗСУ обороняють нас і виборюють наше право на мирне і безпечне майбутнє. Військові Збройних сил, за допомогою волонтерів та патріотів невтомно і безстрашно воюють з загарбниками й готові на все, аби назавжди прогнати їх з наших територій. Одне з військових утворень, яке заслуговує на велику повагу і захоплення - 115 Окрема механізована бригада ЗСУ. У ній об’єдналися як професійні військові з необхідними знаннями й досвідом, так і  ще вчора цивільні українці, які пішли на війну вперше у своєму житті, натхненні патріотизмом.

Я вірю в ЗСУ : 115 бригада ЗСУ як приклад поєднання досвіду і сміливості

Збройні сили України цього року поповнила велика кількість молодих професіоналів та добровольців, які до 24 лютого не були в лавах українського війська.  115 окрема механізована бригада ЗСУ дуже показова у цьому розумінні: вона включає багато досвідчених бійців, які мають військову освіту, зокрема серед командування, але також до неї долучилося чимало добровольців, що взяли до рук зброю безпосередньо після повномасштабного вторгнення росії. Допомагає їм любов до батьківщини та величезна мотивація, а також підтримка більш досвідчених товаришів та командування.

З перших днів, коли армія рф вторглася на територію України, 115 бригада ЗСУ відправилася на східні рубежі. Бригада поєднала у собі найкращих воїнів, тому 115-й довірили захист сходу України, як важливої точки на нашої держави. Під час оборони сходу України військові бригади перебували дуже близько до ворога, тривалий час їх оточував ворог, тож, становище було дуже небезпечним. Несучи службу під ворожими обстрілами, бійці виконували всі накази командування, робили укріплення, будували бліндажі та рили окопи, розуміючи при цьому всю серйозність ситуації. Попри появу різних фейків від рашистів та агентів рфії про погане оснащення та зради всередині бригади, а також неправдиву інформацію про повне знищення бригади росіянами, вони виконували своє завдання, спростовуючи брехню і фейки.

Я вірю в ЗСУ : 115 окрема механізована бригада - які умови й сподівання воїнів?

Прагнення до перемоги у бійців 115 бригади настільки сильне і непереборне, що навіть складні умови перебування на фронті не зменшило їхньої наснаги. У бригаді є багато добровольців, які потрапили на передову з комфортних домашніх умов, тепер вони змушені опановувати не лише військову справу, але й вчитися будувати та укріплювати бліндажі та власноруч рити окопи. Проте воїни не скаржаться: вони готові захищати батьківщину, чого б їм це не вартувало. Записуючи відеоролики з передової, бійці 115 бригади переконують, що мають достатньо хороше харчування та забезпечені всім необхідним, у тому числі мають засоби гігієни та медикаментами. У них немає жодних проблем з екіпіруванням та озброєнням: регулярно від держави надходять оптичні приціли, сучасні гвинтівки, тепловізори, Джавеліни, значно допомагають волонтери та всі українці об’єдналися навколо спільного ворога. Немає у військових скарг і щодо командування – накази їм віддають грамотно і вчасно. Керівництво об’єктивно оцінює ситуацію на фронті та враховує сили ворога перед тим, як віддати те чи інше розпорядження.

Кожного дня військові 115 бригади ризикують життям заради своєї батьківщини і кожного з нас. Вони точно виконують усі накази, якщо треба, то відступають чи наступають і навіть не думають про дезертирство чи здачу ворогу. Про це вони розповідають своїм рідним і всім, записуючи відео звернення і спростовуючи фейкову інформацію з джерел рашистів.

Теги: Вірю в ЗСУ , Наша громада пишається своєю військовою частиною, 115 бригада ЗСУ

© 2020 monitoring-press

Мої відео