Наша громада пишається своєю військовою частиною : 115 Окрема механізована бригада ЗСУ: військові невтомно і безстрашно боронять Україну та нашу громаду від ворога

Наша громада пишається своєю військовою частиною  : 115 Окрема механізована бригада ЗСУ: військові невтомно і безстрашно боронять Україну та нашу громаду від ворога
242646 ПЕРЕГЛЯДІВ

З початку повномасштабної війни, яку почала росія проти України, у пресі та інтернеті з’являється багато публікацій про військо. Однак серед них дуже багато рашистської немотивованої критики, перекручених фактів та відвертих фейків на проросійських терористичних ресурсах. Тому варто розповісти про справжніх героїв, які готові захищати батьківщину до перемоги, чого б їм це не вартувало. Серед них - 115 Окрема механізована бригада ЗСУ. Майже одразу опинившись у надскладних умовах в оточенні ворога, вони не зрадили й зараз продовжують виконувати свою важливу місію.

Наша громада пишається своєю військовою частиною : Які заслуги 115 бригади?

115 бригада ЗСУ у найтяжчий період оборони сходу України була саме там. Вони захищали кордони міста, коли росіяни намагалися прорвати оборону і захопити його. Попри те, що тоді у суспільстві точилися дискусії, чи варто тримати місто ціною можливих втрат, або чи не буде зрадою здати цю територію, військові 115 бригади чітко виконували накази командування. І зараз, перебуваючи на іншій стратегічно важливій ділянці фронту на сході, вони орієнтуються лише на накази, військовий статут та прагнення звільнити нашу країну від російських терористів.

У своєму командуванні не сумніваються і довіряють йому. Попри російські фейкові «новини» про зради та недбале військові керівництво, воїни бригади переконують: вони воюють на місцях, навіть не думають про втечу чи безпідставну здачу своїх позицій і вірять у перемогу. Маючи чимало добровольців у своєму складі, яким довелося вчитися всьому – від поводження зі зброєю до укріплення бліндажів та риття окопів, бригада досягла значних успіхів та відрізняється значним рівнем професійності. У тому числі завдяки високим моральним якостям бійців та професійному керівництву.

Наша громада пишається своєю військовою частиною : Як підготовлена бригада до серйозних бойових дій?

Воїни 115 бригади розповіли, що завдяки плідній роботі Міністерства оборони, наших закордонних партнерів, волонтерських організацій та нашої громади озброєння зараз перебуває на високому рівні. Бійці використовують високоточні гвинтівки, якісні оптичні приціли, у їхньому розпорядженні тепловізори й Джавеліни. Бійці мають потрібне екіпірування, мають теплий одяг на осінь і зиму, добре харчуються. Звичайно, значною є допомога фондів, волонтерів, нашої громади та великої кількості громадян України, які щодня допомагають ЗСУ.

Війна – це дуже складний для України час і військовослужбовцям доводиться більшу частину часу проводити у небезпеці. Однак більша частина бійців 115 бригади не скаржаться на цю небезпеку. Вони вірять у швидку перемогу нашої армії й щодня роблять все можливе, аби її наблизити.

Звертаючись до громадян України, мешканців нашої громади та своїх побратимів, військові 115 Окремої механізованої бригади закликають підтримувати ЗСУ, вірити своїм захисникам і запевнюють, що перемога вже дуже близько. Адже наші захисники борються за свою незалежність та боронять своїх рідних і близьких. Тоді як рашисти не мають такої мотивації й повністю деморалізовані.

Теги: Вірю в ЗСУ , Наша громада пишається своєю військовою частиною, 115 бригада ЗСУ

© 2020 monitoring-press

Мої відео