За розтрату зерна на понад 4 млн грн – судитимуть керівництво ДП

За розтрату зерна на понад 4 млн грн – судитимуть керівництво ДП
312842 ПЕРЕГЛЯДІВ

Обвинувальний акт, стосовно екскерівника та начальника структурного підрозділу, одного з державних комбінатів у Чернівецькій області, за фактом розтрати майна шляхом зловживання службовим становищем (ч. 5 ст. 191 КК України) направлено до суду.

Співробітники Бюро економічної безпеки України, у ході досудового розслідування встановили, що виконуючий обов’язки керівника та керівник структурного підрозділу держпідприємства, зловживаючи своїм службовим становищем, розтратили зерно, яке знаходилось на зберіганні комбінату. Загальна вартість завданих збитків склала понад 4,3 мільйона гривень.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали детективи Головного підрозділу детективів БЕБ за оперативного супроводу Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України, за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора.

Детальніше https://esbu.gov.ua/news/za-rozkradannia-zernovykh-na-4-mln-hrn-eksposadovtsiam-derzhavnoho-khlibokombinatu-povidomyly-pro-pidozru

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Теги: БЕБ,Бюро економічної безпеки

© 2020 monitoring-press

Мої відео