Детективи ТУ БЕБ у Закарпатській області арештували 150 тисяч пачок цигарок та транспортний засіб зловмисників

Детективи ТУ БЕБ у Закарпатській області арештували 150 тисяч пачок цигарок та транспортний засіб зловмисників
388471 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області задовольнив клопотання про арешт майна подане детективами Відділу детективів Територіального управління БЕБ у Закарпатській області.

Відповідно до Ухвали суду, у кримінальному провадженні, внесеному до ЄРДР накладено арешт на тютюнові вироби та транспортний засіб (автобус) марки «MAN», водій якого намагався перемістити через державний кордон тютюнові вироби без марки акцизного податку у кількості близько 150 тис. пачок. Орієнтовна вартість тютюнових виробів становить близько 6 млн грн.

Нагадаємо, детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області на митному посту «Лужанка» спільно з працівниками ДПСУ та ДМСУ провели огляд транспортного засобу MAN, який намагався незаконно перетнути державний кордон з метою незаконного збуту на території Євросоюзу тютюнових виробів без марок акцизного збору.

У ході огляду місця події у подвійному дні, стінах кузова та даху транспортного засобу виявлено більш ніж 150 тис пачок цигарок. Це одна з найбільших партій виявлених у Закарпатській області з початку року.

Детальніше:https://esbu.gov.ua/news/na-zakarpatti-beb-uperedilo-vivezennya-z-ukrayini-velikoyi-partiyi-cigarok-na-6-mln-grn

Теги: БЕБ,Бюро економічної безпеки,цигарки,контрабанда сигарет,контрафакт,арешт

© 2020 monitoring-press

Мої відео