Генерал-лейтенант Сергій Наєв вшанував пам’ять українських кіборгів

Генерал-лейтенант Сергій Наєв вшанував пам’ять українських кіборгів
293124 ПЕРЕГЛЯДІВ

Оборона Донецького аеропорту увійшла в історію російсько-української війни як героїчна сторінка подвигу воїнів, медиків, добровольців та волонтерів.

«Кіборги вистояли, не встояв бетон». Так коротко охарактеризований легендарний період протистояння на невеличкому плацдармі української землі. За цією лаконічною фразою стоїть 242 дні героїчних і надлюдських зусиль людей, які, витримавши жорсткий натиск і шквальний вогонь, без перебільшення, стали героями. Стали нашою гордістю і прикладом незламності, стали прикладом мужності і нескореності. Наші відважні оборонці – це символ усього українського народу, що з честю і без вагань відстоюють державний суверенітет та територіальну цілісність країни.

Українська незламність та сила духу й сьогодні є взірцем героїчної оборони країни. Азовсталь, важкі і виснажливі бої за Харків та Авдіївку, Сєвєродонецьк та Попасну. Захисники Бахмута та Соледара і зараз пишуть новий розділ доблесних і самовідданих геройських вчинків.

Вся Україна вистоіть, як вистояв Аеропорт, демонструючи неймовірну любов до своєї землі та жадобу до перемоги!

Слава Україні!

Разом переможемо!

Теги: генерал-лейтенант Сергій НАЄВ,Відділ зв’язків з громадськістю Командування Об’єднаних Сил ЗС України, ВІРЮвЗСУ,ЗСУ, Агресія росії в Україні, Незалежний Медіа Форум, www.uacenter.media, Independent Media Forum, IMF

© 2020 monitoring-press

Мої відео