Кузькін Роман Валерійович адвокат і як родина відомих сепаратистів та зрадників Царьових заробляє у Дніпрі та хто їм у цьому допомагає?

Кузькін Роман Валерійович адвокат і як родина відомих сепаратистів та зрадників Царьових заробляє у Дніпрі та хто їм у цьому допомагає?
159970 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сім'я відомого зрадника-втікача Олега Царьова досі має в Дніпрі три об'єкти нерухомості, які здає в оренду. Володіти нерухомістю почав син Олега Царьова – Максим, на якого після втечі зрадники-батьки переоформили усе, щоб сховати. Максим як і його тато втік до росії. Розташовані об'єкти нерухомості за адресою: вул. В. Вернадського 20К, 22К, 24Д. Це два магазини одягу та кальянна.

З початку війни орендарі припинили платити за оренду, але раптом з'явився адвокат Кузькін Роман Валерійович

Адвокат Кузькін показує орендарям договір із Царьовим, який він підписав із ним у квітні 2022 року на той час в окупованій території села Катюжанка Вишгородського р-ну Київської обл., коли там були російські війська. Кузькін Р.В. збирає гроші за оренду, пересилає ці гроші сім'ї Царьова, які спонсорують російську армію, пропагують "Рускій мір". Тому хто не хоче платити сім'ї сепаратистів, адвокат одразу погрожує, що «невдовзі прийде до Дніпра російська армія і Царьов керуватиме всією Дніпропетровською областю, тоді й подивіться, що з вами буде».

З наших джерел у СБУ стало відомо, що адвокат Кузькін Роман Валерійович був адвокатом рідного брата Олега Царьова – Михайла Царьова, якого СБУ у травні 2022 року затримала у Запоріжжі, якого суд визнав винним у тероризмі

Адвокат був сполучною ланкою між Олегом Царьовим та Михайлом Царьовим – отримавши інструкції від Олега Царьова у Київській області за часткової окупації. Усе це прикривається його адвокатською діяльністю, хоча має факти держ. зради та участі у тероризмі. Проаналізувавши реєстр судових рішень, видно з ким працює адвокат Кузькін Р.В., а саме представляє інтереси ТОВ «ОМЕГА» у кримінальних справах, а це мережа супермаркетів Varus та Eva, власниками яких є відомі Дніпровські бізнесмени Кіптик В.А. та Шостак Р.С. Чи знають вони про те, що адвокат, який представляє їхні інтереси, є так само довіреною особою сімейки терористів і колаборантів? У більшості справ проглядається пов'язаний прокурор Дніпропетровської обласної прокуратури Сирота І.О., який за заявою адвоката Кузькіна Р.В. порушив кримінальну справу та захищає майно родини Царьова. Це все відбувається тоді, коли на фронті щодня гинуть наші воїни.

Спонсорувати Царьова – це купувати патрони та ракети для росіян, якими вони вбивають нас. Адвокат має бути притягнутий до кримінальної відповідальності за спонсорування терористів та зрадників. Усіх посібників терористів мають покарати. Якщо ви маєте будь-яку інформацію про цю групу осіб, повідомте в СБУ будь-яким доступним вам способом.

Теги: Кузькін Роман Валерійович, колаборант

© 2020 monitoring-press

Мої відео