Володимир Зеленський звернувся до представників британського Chatham House

179627 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Українські воїни, увесь наш прекрасний народ дійсно заслуговують найвищих відзнак. Мільйони наших людей воюють і працюють заради нашої свободи, спільної з вами свободи – не лише української, а й усіх вільних націй. Я впевнений, ми збережемо свободу. 

І відзнака Chatham House для України – це ще один доказ того, що світ вірить в Україну, вірить в українців, вірить в нашу перемогу. 

Пані та панове! Тисячі й тисячі наших воїнів відзначились у боях проти окупантів. Сьогодні мої помічники підготували три нові укази про відзначення державними нагородами наших героїв. Одразу 419 наших воїнів, чоловіків і жінок, які ціною своєї крові, болю, втрати побратимів воюють за свободу. 

Я хочу, щоб ви знали: щодня ми маємо успіхи на передовій завдяки нашим героїчним воїнам та, звичайно, завдяки підтримці наших партнерів. І Сполучене Королівство є одним з очевидних лідерів підтримки».

Володимир Зеленський звернувся до представників британського Chatham House. Віна також відомий як Королівський інститут міжнародних відносин. Його місія – допомагати урядам і суспільству збудувати стійкий, безпечний, квітучий і справедливий світ.

© 2020 monitoring-press

Мої відео