Підписання багатосторонньої угоди у стінах Медичної клініки «СТОЛИЦЯ» в Ірпені щодо реабілітації та медичної допомоги бійцям та їх родинам.

Підписання багатосторонньої угоди у стінах Медичної клініки «СТОЛИЦЯ»  в Ірпені  щодо реабілітації та медичної допомоги бійцям та їх родинам.
395976 ПЕРЕГЛЯДІВ

Підписання багатосторонньої угоди у стінах Медичної клініки «СТОЛИЦЯ»  в Ірпені  щодо реабілітації та медичної допомоги бійцям та їх родинам.

19 січня 2024 року у стінах Медичної клініки «СТОЛИЦЯ»  в Ірпені відбулася визначна подія, що відкриває нові можливості для підтримки бійців, та їхніх родин. Ігор Малинський, голова Відділення НОК України в Київській області, разом з керівницею Медичної клініки «СТОЛИЦЯ» та інших організацій, підписав багатосторонню угоду про співпрацю, яка стане важливим кроком у розвитку медичної допомоги та реабілітації постраждалих внаслідок бойових дій, військових, які боронять Україну та спортсменів.

Угоду про співпрацю підписали:

Медична клініка «СТОЛИЦЯ» в особі Бишенко Галини;

Spectator Healthcare Technology в особі Witold J. Gorzynski;

Громадська організація «Українська медична місія» в особі Вернигора Дмитра;

Комунальне некомерційне підприємство «Український реабілітаційний центр» Сєвєродонецької міської ради в особі Панова Ігора;

Громадська організація «Міжнародна асоціація волонтерів України» та Благодійна організація Міжнародний благодійний фонд «Мавка» в особі Войтенко Ірини;

Громадська Спілка «Всеукраїнський альянс офтальмологів» на чолі з Вітовською Оксаною.

Особливу увагу в рамках угоди приділено проєкту софт-протезування для ранньої реабілітації верхніх кінцівок. Це дозволяє  людям, які втратили верхні кінцівки внаслідок війни, отримати безоплатно інноваційні SOFT-протези, розроблені британською компанією Koalaa LTD.

Одним із важливих пунктів угоди є партнерство з Spectator Healthcare Technology та Медичною клінікою «СТОЛИЦЯ» у сфері телемедицини. Цей проєкт зробить доступними послуги вузьких спеціалістів онлайн, 24/7, дозволяючи пацієнтам отримувати якісну медичну допомогу, незалежно від їхнього місцезнаходження. Спільний проєкт має особливе значення для тих, хто найбільше потребує підтримки, адже він забезпечує безкоштовний доступ до медичних та психологічних послуг для військових, постраждалих від російської агресії, та внутрішньо переміщених осіб.

У рамках угоди, Медична клініка «СТОЛИЦЯ» у співпраці з Вітовською Оксаною та Всеукраїнським альянсом офтальмологів ініціює особливий проєкт: надання безоплатної офтальмологічної допомоги дітям, які втратили своїх батьків. Це стане важливим кроком у підтримці сімей у складні часи.

Угода є не лише важливим кроком у розвитку медичної допомоги в Україні, але й виразом єдності та взаємопідтримки в часи випробувань. Вона відкриває нові можливості для підтримки тих, хто найбільше цього потребує, та підкреслює значення співпраці різних організацій для досягнення спільної мети – допомогти тим, хто захищає нашу країну.

Також були обговорені теми подальшої співпраці:

1. «Разом до Перемоги: Єдність у Складні Часи. Спільні Зусилля. Кому небайдуже». 

2. «Підтримка Постраждалих Дорослих: Обʼєднання та Допомога». 

3. «Допомога Дітям: Захист Найменших»

4. «Життя після Ампутації: Шлях до Відновлення». 

5. «Підтримка Військових та їх родин: Герої Нашого Часу». 

6. «Мужність Медиків Луганщини: На Передовій Здоров’я». 

Також учасники заходу оглянули місто-герой Ірпінь та не оминули Державний податковий університет, де сьогодні активно розвивається освітня програма "Фізкультурно-спортивна реабілітація". 

Разом до нових звершень! 

Разом до перемоги!

© 2020 monitoring-press

Мої відео