Презентація Інноваційної Платформи Телемедицини в Клініці "СТОЛИЦЯ"

Презентація Інноваційної Платформи Телемедицини в Клініці "СТОЛИЦЯ"
367600 ПЕРЕГЛЯДІВ

Презентація Інноваційної Платформи Телемедицини в Клініці "СТОЛИЦЯ"

23 січня 2024 року відбулася важлива подія у сфері охорони здоров'я України - презентація нової робочої платформи телемедицини в медичній клініці "СТОЛИЦЯ". Цей захід став результатом співпраці з нідерландською компанією Spectator Healthcare Technology і відбувся за підтримки Ігора Малинського, голови Відділення НОК України в Київській області.

 

На заході були присутні партнери:

 

•Медична клініка «СТОЛИЦЯ» в особі Бишенко Галини; 

•Spectator Healthcare Technology в особі Witold J. Gorzynski; 

•Посольство Королівства Нідерландів в особі Jorg Zinken; 

•Посольство Королівства Нідерландів в Україні в особі Victoria Tarasenko-Gresko; 

•Громадська організація «Українська медична місія» в особі Вернигора Дмитра; 

•Міністерство охорони здоров'я України в особі Власюка Віталія ; 

•Комунальне некомерційне підприємство «Український реабілітаційний центр» Сєвєродонецької міської ради в особі Панова Ігора; 

•Громадська Спілка «Всеукраїнський альянс офтальмологів» на чолі з Вітовською Оксаною;

 

Ключовою частиною програми заходу стала демонстрація онлайн-відеоконсультації з лікарем. Цей момент яскраво проілюстрував практичність та результативність нової платформи, підкреслюючи, як сучасні технології можуть полегшувати та вдосконалювати доступність медичних послуг.

 

Телемедицина відкриває нові горизонти у медичному обслуговуванні, забезпечуючи швидкий доступ до якісних медичних послуг, знижуючи витрати та роблячи медичну допомогу доступнішою, особливо в віддалених регіонах. Проєкт телемедицини від медичної клініки "СТОЛИЦЯ" та Spectator Healthcare Technology відкриває можливості для безкоштовного медичного обслуговування спортсменів, військових, постраждалих від війни, а також жителів деокупованих територій та районів з обмеженим доступом до медичних послуг.

 

Stolytsya TeleMed App, новий додаток для телемедицини, дозволяє користувачам отримувати онлайн-консультації від кваліфікованих лікарів різних спеціалізацій. Цей додаток забезпечує зручність у виборі часу та лікаря для консультації, а також дозволяє лікарям ставити діагнози, рекомендувати лікування та виписувати рецепти онлайн. Крім того, Stolytsya TeleMed App гарантує безпеку та конфіденційність медичної інформації користувачів.

© 2020 monitoring-press

Мої відео