ОПАНУЙ ІНОЗЕМНІ МОВИ НА ВИСОКОМУ РІВНІ РАЗОМ ІЗ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИМ ІНСТИТУТОМ ІНОЗЕМНИХ МОВ У ПОЛТАВСЬКОМУ ПЕДАГОГІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ

ОПАНУЙ ІНОЗЕМНІ МОВИ НА ВИСОКОМУ РІВНІ РАЗОМ ІЗ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИМ ІНСТИТУТОМ ІНОЗЕМНИХ МОВ У ПОЛТАВСЬКОМУ ПЕДАГОГІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ
358670 ПЕРЕГЛЯДІВ

На сучасному висококонкурентному ринку праці якісне володіння іноземними мовами є запорукою успішного професійного майбутнього випускника закладу вищої освіти України. Навчально-науковий інститут іноземних мов є тим потужним навчальним простором, що дає змогу розвинути та вдосконалити унікальний мовний, педагогічний і креативний талант кожного здобувача освіти! Випускники ННІ здійснюють компетентне викладання іноземних мов у закладах загальної середньої та вищої освіти, упроваджуючи досвід методик CLIL, CALL на високому методичному рівні, реалізують себе як науковці-новатори, майстри з перекладу європейського рівня. 

">ННІ органічно поєднує здобутки понадстолітніх лінгвістичних традицій і стрімкий подих європейських трендів в іноземномовній освіті й перекладацькій роботі. Злагоджену науково-педагогічну роботу міцного колективу інституту забезпечують  дві профільні кафедри: кафедра англійської та німецької філології й кафедра романо-германської філології. 

Навчально-науковий інститут іноземних мов провадить ефективну підготовку за спеціальністю 014 Середня освіта таких освітньо-професійних програм: 

  • «Середня освіта (Мова і література (англійська) та мова і література (німецька))»;
  • «Середня освіта (Мова і література (англійська))» (скорочена форма навчання);
  • «Середня освіта (Мова і література (німецька) та мова і література (англійська))»; 
  • «Середня освіта (Англійська, польська мови та зарубіжна література)» – освітній рівень «бакалавр»
  • «Середня освіта (Мова і література (англійська)»; 
  • «Середня освіта (Мова і література (німецька)» – освітній рівень «магістр»

Випускники цих освітніх програм вибудовують плідну професійну кар’єру на освітянській ниві, стають досвідченими вчителями іноземних мов на міжнародному ринку праці, адже родзинкою їхньої підготовки є тісна співпраця з міжнародними партнерами (Посольство США в Україні, Erasmus+, заклади вищої освіти Естонії, Данії, Франції, Великобританії, Японії), що надають можливості для міжнародних академічних (семестрових, річних) обмінів, а також викладання запрошених лекторів і викладачів-практиків в освітньому просторі ННІ іноземних мов. 

Для вчителів-практиків у межах міжнародного проєкту UTTERLY відкрито сертифікаційний центр підвищення кваліфікації вчителів іноземної мови. Запроваджено унікальний курс зі студентоцентрованого навчання в змішаному форматі.

Спеціальність 035 Філологія зреалізована на таких освітньо-професійних програмах:

  • «Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно), перша - англійська)»; 
  • «Німецька філологія та переклад» – освітній рівень «бакалавр»;
  • «Філологія (Германські мови  та літератури (переклад включно), перша - англійська)» – освітній рівень «магістр»

Унікальність навчання за цими програмами полягає в тому, що здобувачі освіти стають висококваліфікованими перекладачами з англійської та німецької мов, релевантними в реаліях мультикультурного сьогодення. Навчальні дисципліни спеціальності «Філологія» оновлено й удосконалено за спеціалізованими грантовими програмами ERASMUS+ KA2 MultiED та BOOST. Тісна співпраця з міжнародними партнерами (Великобританія, Данія, Естонія, Франція, Японія) употужнює мовнокомунікативну компетентність майбутніх перекладачів, фахівців у галузі гуманітаристики. 

Усі освітні програми є акредитованими. 

Випускники бакалаврату й магістратури мають змогу продовжити студії на третьому рівні навчання за освітньо-науковою програмою «Філологія», здобувши ступінь доктора філософії з філології. 

У ННІ іноземних мов активно функціюють ">науково-навчальні лабораторії «Academic English Space», «CLIL Methodology in Education» для вдосконалення практичних навичок студентів із викладання й перекладу. 

Активна взаємодія з іншими ЗВО України сприяє внутрішній мобільності студентів із метою опанувати освітні компоненти в найкращих університетах країни. 

Обирайте освіту в Навчально-науковому інституті іноземних мов Полтавського педагогічного університету імені В. Г. Короленка та зреалізуйте свій шанс стати успішним фахівцем з іноземних мов!

 

© 2020 monitoring-press

Мої відео