СБУ повідомила про підозру головному «тюремнику» окупованої Донеччини

СБУ повідомила про підозру головному «тюремнику» окупованої Донеччини
181595 ПЕРЕГЛЯДІВ

Служба безпеки України зібрала доказову базу на колишнього правоохоронця, який зрадив присязі та перейшов на бік ворога. Зловмисник за указом путіна добровільно очолив «головне управління федеральної служби виконання покарань по днр».

Встановлено, що до цього полковник внутрішньої служби очолював «макіївське управління юстиції мінюсту днр», а згодом обійняв посаду начальника СІЗО Донецька.  

Наразі зрадник на своїй посаді керує усіма виправними установами на окупованій території Донеччини, здійснює адміністративно-розпорядчі функції та встановлює окупаційні порядки в тюрмах. Зокрема, вирішує питання щодо залучення засуджених до примусових робіт та створення «виправних центрів».

З відома та за мовчазною згодою «керівника», працівники колоній катують в'язнів, намагаючись вибити з них свідчення про співпрацю з українськими оборонцями.       

Слідчі СБУ повідомили фігуранту про підозру в державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України).

Викриття фігуранта здійснювали співробітники ГУ СБ України в Донецькій та Луганській областях за процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури.

© 2020 monitoring-press

Мої відео