Судитимуть колишніх дізнавача, криміналіста, помічника слідчого й викладача «Академії поліції»

Судитимуть колишніх дізнавача, криміналіста, помічника слідчого й викладача «Академії поліції»
135161 ПЕРЕГЛЯДІВ
Прокурори Донецької обласної прокуратури скерували до суду обвинувальні акти стосовно чотирьох експравоохоронців за фактами державної зради (ч. 2 ст. 111 КК України).
У 2022 році троє працівників Маріупольського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області залишились в окупованому російськими військами місті. Знехтувавши присягою, даною народові України, дізнавач, старший спеціаліст-криміналіст і помічник слідчого почали працювати на загарбників.
 
Майор, сержант і старший лейтенант влаштувались на псевдопосади тимчасово виконувачів обов’язків інспектора сектору інформаційних технологій, слідчого та дільничного інспектора до так званих Жовтневого й Орджонікідзевського райвідділів «Маріупольського міського управління мвс днр».
 
Ще одним поплічником ворога у тому ж підрозділі став викладач циклу спеціальних дисциплін «Академії поліції» Донецького державного університету внутрішніх справ. Майор став прислужувати ворогу в статусі «т.в.о. заступника командира роти №1 батальйону ППС».
 
Заплямувавши честь мундиру, фейкові правоохоронці допомагають російським загарбникам затверджувати незаконну владу в м. Маріуполі. Крім того, вони беруть участь в публічних заходах на підтримку незаконних рішень ставлеників кремля.
 
Звільнені з посад в Україні обвинувачені перебувають у розшуку. Досудове розслідування - ТУ ДБР, розташоване у м. Краматорську. Максимальне покарання за санкцією статті - довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

© 2020 monitoring-press

Мої відео