Петровський Олександр Володимирович: Проведення ремонтно-реставраційних робіт на території жіночого монастиря Дніпровської Єпархії УПЦ КП

Петровський Олександр Володимирович: Проведення ремонтно-реставраційних робіт на території жіночого монастиря Дніпровської Єпархії УПЦ КП
149022 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Свято-Благовіщенському монастирі Дніпровської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату за ініціативи та фінансової підтримки мецената Єпархії Петровського Олександра Володимировича проводилися будівельні та ремонтні роботи з реконструкції будівлі.

Олександр Володимирович разом з президентом баскетбольного клубу «Дніпро» Валерієм Валерійовичем Кіндратієвим зробили подарунок духовному закладу у вигляді автомобіля під час одного з робочих візитів. Новий транспортний засіб передали особисто настоятельці жіночого монастиря - ігумені Наталії (Кудрянській).

Потім оглянули храм преподобних Антонія і Феодосія Печерських, а також територію храмового комплексу де проходить роботи з реконструкції. На території монастиря буде побудований житловий комплекс для того що б черниці, сестри монастиря, а також паломники змогли проживати на території та працювати. Слід зазначити, що тут майже завершено будівництво пекарні де готуватимуть богослужбовий літургійний хліб, який називається «просфора».

Крім того, тут планують в найближчому майбутньому зробити дитячий майданчик для маленьких парафіян комплексу і також будуть проведені роботи з висадження садів в яких будуть стояти альтанки де зможуть відпочивати парафіяни й жителі цього храму.

На території Свято-Благовіщенського жіночого монастиря Дніпровської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату та храму преподобних Антонія і Феодосія Печерських робиться все що б облагородити територію.

Робиться все можливе для того що б нову облагороджену територію відвідувало якомога більше парафіян  цього району і парафіян житлового масиву «Лівобережний».

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович ,Олександр Петровський,Томос,Дніпро

© 2020 monitoring-press

Мої відео