Петровський Олександр Володимирович: Освячення ікон на території храмового комплексу в День Народження Мецената Єпархії

Петровський Олександр Володимирович: Освячення ікон на території храмового комплексу в День Народження Мецената Єпархії
117680 ПЕРЕГЛЯДІВ

У центральному храмі відбулася Божественна служба, яку очолив керівник Дніпровської єпархії Преосвященний Владика Симеон (Зінкевич). Дана подія відбулася на честь святої ікони Божої Матері «Несподівана Радість».

На літургію були запрошені почесні гості єпархії: настоятель столичного храму на честь Собору Київських святих протоієрей Богдан Гулямов і настоятель церкви Різдва Христового міста Києва протоієрей Микола Салабай; протоієрей Петро Зуєв, настоятель ігумен Исаакий (Зінкевич).

Перед цим важливим заходом в храм був доставлений ковчег з частинами великих угодників Божих.

На Літургії всі присутні читали молитву звертаючись до Всевишнього Господа зі своїми потребами і молилися за мир в Україні. Крім того, помолилися і за здоров'я мецената єпархії, президента МБФ «Солідарність» Олександра Володимировича Петровського у якого був день народження. На даному заході Олександр Володимирович взяв участь в молитві й причастився.

Коли захід підійшов до кінця пройшло освячення нових ікон з мозаїки, які тепер будуть прикрашати подвір'я храму. Ці ікони були придбані завдяки старанням Петровського Олександра Володимировича і його друзів які також допомогли придбати ікони.

Після чого всі гості літургії виконали Олександру Володимировичу пісню многая літа і привітали іменинника з днем ​​його народження.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович ,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»,Олександр Петровський,Томос,Дніпро

© 2020 monitoring-press

Мої відео