Консультація генетика Київ: Консультація лікаря-генетика під час планування вагітності: Натівіта: Нативита: Nativita

Консультація генетика Київ: Консультація лікаря-генетика під час планування вагітності: Натівіта: Нативита: Nativita
28100 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час прийому в генетика його основною метою є дослідження родоводу пари, яка звернулась. Це потрібно для того, щоб дослідити можливі чинники, що можуть негативно вплинути на здоров’я майбутньої дитини. В дослідження входять  хвороби матері та батька дитини, починаючи з дитинства, професія та освіта, умови, в яких проживає подружжя та медичні препарати, якими пара користувалась останнім часом.

Після цього лікар призначає необхідний біохімічний аналіз крові та консультацію з деякими лікарями. Але для деяких пар, які мають несприятливий анамнез лікар призначає додаткові аналізи, які допоможуть визначити якість та кількість хромосом.

Після отримання результатів аналізів лікар складає генетичний прогноз здоров’я майбутнього малюка, визначає ризики можливих захворювань та дає рекомендації по плануванню вагітності. Та навіть коли визначений високий ступінь ризику можливе народження цілком здорового малюка.

Автор: Натівіта:  https://reproductology.com/

м. Київ, Подільський район, «Паркове місто», вул. Вишгородська, 45-А/6 (5 поверх)

+38 (096) 390-84-85,  +38 (044) 338-84-85,   +38 (050) 659-94-74,  +38 (093) 929-34-44

е-mail: [email protected]

https://reproductology.com/

Теги: Гінеколог Київ Натівіта,Консультація генетика Київ Нативита,Передімплантаційна генетична діагностика Київ Nativita,Мамолог Київ Натівіта,Ультразвукова діагностика Київ Нативита,Ультразвукова діагностика УЗД Київ Nativita,Ультразвукова діагностика ехографія Київ Натівіта,Каріотип Київ Нативита,Хромосомний аналіз Київ Nativita

© 2020 monitoring-press

Мої відео