Співробітники поліції повідомили про підозру у хабарництві керівникові одного з управлінь Ужгородської міської ради

Співробітники поліції повідомили про підозру у хабарництві керівникові одного з управлінь Ужгородської міської ради
45499 ПЕРЕГЛЯДІВ

Його підозрюють у хабарництві, розтраті бюджетних коштів та службовому підроблені.

Працівники Управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області Нацполіції,  слідчого управління поліції Закарпатській області за процесуального керівництва обласної прокуратури задокументували протиправну діяльність посадовця та зібрали матеріали, які підтверджують його причетність до вчинення злочинів.

Під час слідства правоохоронці встановили, що за підписання актів виконаних робіт із недостовірними відомостями щодо їх обсягу керівник одного з управлінь Ужгородської міської ради отримав неправомірну винагороду - 20 тисяч гривень  від представника комерційної структури. 

Також відповідно до експертного висновку сума завданих збитків внаслідок підписання даних актів становить 520 тисяч гривень. Це майже половина від загальної суми договору, який було укладено між комерційною та державною структурами.

Сьогодні, 2 січня, керівникові одного з управлінь Ужгородської міської ради було повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) та ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

 

© 2020 monitoring-press

Мої відео