В Миколаївській системі БПД розповіли як отримати юридичну допомогу дистанційно

В Миколаївській системі БПД розповіли як отримати юридичну допомогу дистанційно
27817 ПЕРЕГЛЯДІВ

На період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19 системою безоплатної правової допомоги запроваджуються додаткові заходи, направлені на максимальне обмеження скупчення людей. Зокрема, скасовано прийоми громадян у всіх приміщеннях регіональних та місцевих центрів з надання БВПД, а також проведення правопросвітницьких заходів. Втім, беручи до уваги збільшення рівня правових питань та проблем, які виникають, у тому числі, через впровадження карантину система БПД посилює роботу своїх дистанційних сервісів надання БПД. Про це повідомили в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області.

«Карантин та обмеження, які він передбачає не стануть на заваді отримання правової допомоги від держави, одержати фахову консультацію юриста можна за телефоном чи онлайн. Тож, закликаємо не ризикувати власним здоров’ям та максимально використовувати можливості дистанційних сервісів БПД», - відзначила директорка Регіонального центру Наталія Гнатуша.

Як отримати правову допомогу дистанційно?

·        зателефонувати на безкоштовний номер системи надання безоплатної правової допомоги 0 800-213-103

·        поставити запитання в месенджер фейсбук-сторінки системи БПД

·        написати на електронну пошту найближчого місцевого центру (адреси можна дізнатися на сайті системи БПД https://www.legalaid.gov.ua/)

·        скористатися правничою вікіпедією WikiLegalAid https://wiki.legalaid.gov.ua

прочитати правову консультацію на телеграм-каналі «Безоплатна правова допомога» https://t.me/ualegalaid

© 2020 monitoring-press

Мої відео