Благодійники передали до медзакладів та геріатричного пансіонату та освятили великодні паски

Благодійники передали до медзакладів та геріатричного пансіонату та освятили великодні паски
31839 ПЕРЕГЛЯДІВ

Напередодні Великодня благодійники не забули про стареньких та людей з інвалідністю, які мешкають у геріатричному пансіонаті. Традиційно вони перед цим великим святом роблять паски. Їх приїхав освятити архієпископ Симеон.

«Сьогодні разом із Міжнародним благодійним фондом «Cолідарність» Олександра Петровського ми освятили паски для літніх людей, для того, щоб ці люди не ходили до церкви, споживали їх тут, де вони живуть. Нехай і вони відчують світле свято Воскресіння Христового. Дякуємо меценатам, що не забувають про таких людей», - сказав архієпископ Симеон Української Православної церкви.

Освячені у епархії Української православної церкви паски передали і медикам обласної лікарні імені Мечникова, які працюватимуть у Великодню ніч.

«Я від імені адміністрації і колективу лікарні дякую фонду «Cолідарність», Олександру Петровському і духовенству за те, що вони сьогодні відвідали наш медзаклад. Як кажуть, друзів видно тоді, коли приходить біда. Фонд «Cолідарність» завжди у лиху годину з нами. Дарують нам і обладнання, і медикаменти. А сьогодні привезли паски — це велика духовна та психологічна підтримка і нашим медикам, і пацієнтам», - поділилася заступниця головного лікаря ОКЛ ім. Мечникова Олена Гава. Пасками від благодійників ласуватимуть і у війському шпиталі.

Нині там лікуються та проходять реабілітацію близько 120 ветеранів та бійців АТО/ООС.

«Ми робимо усе, щоб перед Великоднем ніхто не залишився без уваги. Все-таки, це велике, світле свято і кожен має його відчути. Ми роздали понад 1000 пасок медикам, літнім людям, бійцям», - сказала віцепрезидентка Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Яна Іванілова.

Передали освячені паски і родинам загиблих бійців, і на передову.

Автор: МБФС

© 2020 monitoring-press

Мої відео