Петровський Олександр Володимирович і фонд «Солідарність» надали цінну допомогу Дніпровському геріатричному пансіонату

Петровський Олександр Володимирович і фонд «Солідарність» надали цінну допомогу Дніпровському геріатричному пансіонату
166838 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петровський Олександр Володимирович навіть під час глобальної пандемії не забуває про нагальні проблеми медичних закладів Дніпра і всієї України. 

Нещодавно фонд «Солідарність», очолюваний ним, подарував Геріатричному пансіонату міста Дніпра мікроавтобус.

Завдяки турботі Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» та особисто його голові Олександру Петровському Дніпровський геріатричний пансіонат тепер має у своєму розпорядженні власний мікроавтобус.

 Більше того, машина певним чином обладнана: вона має спеціальні платформи, що дозволять пацієнтам похилого віку або тим, хто має труднощі з пересуванням, безперешкодно заходити і виходити. Загалом у машині одночасно можуть знаходитися 9 пацієнтів. Вона повністю обладнана для перевезення людей з інвалідністю, у тому числі пацієнтів на візках.

Вручаючи ключі від мікроавтобусу, Олександр Петровський та інші меценати, які також брали участь у наданні цього подарунку, обговорили з керівництвом пансіонату свої подальші дії.

Зокрема, планується проведення ремонту окремих приміщень. Звичайно, «Солідарність» та її очільник візьмуть активну участь у всіх ремонтних роботах та покращення умов перебування пацієнтів.

 

Теги: Петровський Олександр Володимирович,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»

© 2020 monitoring-press

Мої відео