Баскетбольний СК «Прометей» знову зустрінеться з БК «Київ-Баскет»

Баскетбольний СК «Прометей» знову зустрінеться з БК «Київ-Баскет»
89606 ПЕРЕГЛЯДІВ

14 лютого Спортивний клуб «Прометей» може повернути собі позицію лідера в чемпіонаті української Суперліги. Для цього підопічним Карліса Муйжнієкса на виїзді необхідно перемагати Баскетбольний клуб «Київ-Баскет», якому вони поступилися вдома.

Цікаво, що майбутній матч за підсумками поточного сезону буде протистоянням найсильнішої атаки ліги у виконанні «Прометея» та оборони, яку демонструє столична команда. Також на майданчику зустрінуться два нинішніх рекордсмени за кількістю результативних передач в одній зустрічі: канадець Марек Классен — гравець «Київ-Баскет» та капітан колективу з Кам’янського Денис Лукашов. Окрім цього, у складі «Прометея» виступають одразу троє колишніх баскетболістів-киян — Моріс Крік, Руслан Отверченко та Деон Едвін. До того ж, обидві команди тренують спеціалісти з Латвії та добрі друзі Айнарс Багатскіс і Карліс Муйжнієкс. Напередодні матчу наставник кам’янчан поділився своїми думками щодо майбутнього поєдинку.

«Ми серйозно готуємося до кожного матчу. Втім, безперечно, гра з «Києвом» - особлива. Тому що ця команда знаходиться в середині лідируючої групи Суперліги. Якщо казати про укомплектування, то «Київ-Баскет» — один із найсильніших колективів у лізі. Звичайно, ми прагнемо показати набагато кращу гру, ніж ми продемонстрували вдома. Гравці київського клубу — це баскетболісти з великим досвідом, які мають високий клас. Причому на всіх позиціях. Так що я не бачу у них явних слабких місць. Однак, у нашої команди, звичайно, є свої напрацювання, які, ми думаємо, поліпшать нашу гру», — каже головний тренер СК «Прометей» Карліс Муйжнієкс.

Поєдинок опонентів запланований на 19:00.

© 2020 monitoring-press

Мої відео