Старшокласників Дніпра навчали, як будувати свій імідж і вести сторінки у соцмережах

Старшокласників Дніпра навчали, як будувати свій імідж і вести сторінки у соцмережах
61907 ПЕРЕГЛЯДІВ

Одноденний тренінг влаштували Челендж Академія, молодіжна міжнародна організація AIESEC (АЙСЕК) та Дніпровський дебатний клуб. Впродовж шести годин декілька десятків старшокласників вчилися впливати на людей, презентувати себе в суспільстві та вести сторінки у соцмережах.

«Дуже важливо створити власний імідж, він складається з деталей. Я сподіваюсь, що завдяки набутим знанням вони стануть яскравими людьми і зможуть реалізувати себе”, — розповідає пані Європейський молодіжний посол в Україні Анастасія Прищенко.

Ян Мироненко зізнається, що на тренінгу, бо прагне розірвати стереотип індустріального міста: після школи — на завод. Сам він хоче стати актором і водночас цікавиться суспільними науками.

 “Політика та економіка — це те, що, на мою думку, має знати сучасна людина. Мінімально орієнтуватися в соціумі повинен кожний, хто поважає себе і оточуючих”, — каже хлопець.

Артем Нещерет мріє стати дипломатом. Нещодавно він відвідав табір для підлітків у Німеччині, а тепер організував свій тренінг саморозвитку у Дніпрі.

“У мене немає багато вільного часу, але намагаюсь вести активне суспільне життя. Це сьогодні мій перший організаторський досвід проведення такого проєкту”, - поділився одинадцятикласник. 

Хлопець розповідає, що усвідомлював ризик: задум освітнього челенджу міг провалитися. Проте, впорався, домовився про локацію, зібрав аудиторію та трьох цікавих спікерів.

“Мені подобається мислення нового покоління, воно більш критичне. Не цинічне, як у людей, яким за 40, а більш критичне. Це я відчув під час переговорів, коли ми вирішували, буде цей івент чи ні. Мені подобається, як молодь бачить це життя”, — ділиться враженнями ректор Відкритого університету Демян Дяков-Ом.

За задумом організаторів, освітні тренінги мають допомогти старшокласникам Дніпра повірити у себе і оволодіти практичними знаннями, як бути більш ефективними на шляху до досягнення своїх мрій. 

© 2020 monitoring-press

Мої відео