В Дніпрі онкохворим дітям потрібні донори крові

В Дніпрі онкохворим дітям потрібні донори крові
259527 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дніпрян закликали стати донорами для онкохворих дітей в межах акції “Місія - кров”. Щодня Дніпровському банку крові потрібно 100 донорів, а приходить від 30 до 70. Тому Благодійний фонд “Помагаєм” з 1 по 14 жовтня проводить акцію по здачі крові.

Волонтери приходять, аби допомогти дітям, хворим на лейкоз та інші онкологічні патології. Марина Передерій здала кров вперше, а Ольга Левченко — вчетверте.

“Я була декілька разів арттерапевтом в дитячій гематології, спілкувалася з хворими дітьми та їхніми батьками. І коли ти дивишся на цих діточок, то розумієш, що можеш допомогти, тільки взявши участь у такій акції”, - говорить Марина Передерій.

“Кров неможливо купити, синтезувати, бо це не ліки. Грошима її неможливо компенсувати, тому важливо брати участь у таких акціях. Це займає небагато часу, трохи сил, але рятує життя”, - переконана Ольга Левченко.

Взяти участь в акції може кожен бажаючий. Для цього потрібно приїхати в Банк крові з документами — паспортом та ідентифікаційним кодом, пройти реєстрацію і повідомити лікарям, що здаєте кров в межах акції “Місія — кров”. 

© 2020 monitoring-press

Мої відео