СК “Дніпро-1” вийшов до наступного раунду Кубка України

СК “Дніпро-1” вийшов до наступного раунду Кубка України
61985 ПЕРЕГЛЯДІВ

СК “Дніпро-1” вийшов до 1/8 фіналу футбольного Кубка України. У третьому раунді змагань підопічні Дмитра Михайленка зустрілись з представником першої ліги – футбольним клубом “Агробізнес” з Волочиська. 

Матч відбувся на домашньому стадіоні суперника дніпрян – “Юність”. Для обох колективів звітна зустріч виявилася дебютною в поточному розіграші трофея.

Перший гол на 20-й хвилині забив Сергій Булеца. Гравець “Дніпра-1” потужно пробив у лівий нижній кут воріт із-за меж штрафного майданчика.

Наступним на 34-й хвилині відзначився його партнер по команді – Станіслав Куліш. Він, після вдалого навісу Романюка, головою спрямував м’яч у сітку.

Наступні “взяття” воріт глядачі побачили вже у другому таймі. Спочатку Дмитро Коркішко, після прострілу Назаренка, дотиком забив у порожні ворота, зробивши рахунок 0:3.

На фініші протистояння, на 85-й хвилині матчу, Черненку з “Агробізнесу” все ж вдалося відіграти один м’яч.

У підсумку – 1:3. СК «Дніпро-1» пройшов до наступної стадії Кубка України.

“Гра йшла не так просто, як може здатися. Противник був дуже сильний. Напевно, на нашу користь зіграла більш висока індивідуальна майстерність”, - прокоментував матч головний тренер СК “Дніпро-1” Дмитро Михайленко.

фото - scdnipro1.com.ua

© 2020 monitoring-press

Мої відео