«На@уя ставите такі питання?»: у Дніпрі пройшла чергова сесія міськради

«На@уя ставите такі питання?»: у Дніпрі пройшла чергова сесія міськради
230869 ПЕРЕГЛЯДІВ

Звинувачення в нападі та нецензурна лайка. Так у Дніпрі пройшла чергова, 48-ма, сесія міськради. Завершилася вона брифінгом Філатова, на якому очільник міста відмовився відповідати на будь-які запитання журналістів. Мовляв, не готовий до політичних заяв. 

Сесія розпочалася тим, що в депутата міськради Дмитра Хозіна представники муніципальної варти вирвали з рук плакат “Філатов Звітуй”, штовахали й тягли по підлозі. Потім не хотіли пускати до сесійної зали. А коли депутат звернувся за поясненнями до очільника Дніпра, взаємопорозуміння не знайшов.

“Є запитання: а чи не було неприродних статевих стосунків?” - сказав міський голова Дніпра Борис Філатов.

Потім мер назвав депутатський корпус “цирком звірів”. І  на чергове запитання депутатів у відповідь навіть дозволив собі нецензурну лексику: «На@уя ставите такі питання?».

Депутат Олександр Лигін пропонував внести у порядок денний першим пунктом звіт міського голови про будівництво століття — ремонт Нового мосту та пов’язане з цим кримінальне розслідування. Борис Філатов відмовився це робити, мовляв, прозвітує, але пізніше. А поки не хоче робити політичних заяв з цього приводу.

Очільник Дніпра навіть відмовився сказати, хто зараз має право підпису в Департаменті благоустрою та інфраструктури, де в розшуку три посадовці – директор Михайло Лисенко, його заступник Олексій Самілик та начальник управління Петро Шматченко.

До речі в порядку денному фігурувало і прізвище Михайла Лисенка як доповідача. І на початку сесії Борис Філатов привітав його із Днем народження…

Депутати ухвалили порядок поводження із зеленими насадженнями, дозволили ОСББ повертати собі у власність підсобні приміщення будинків, зокрема, комори, напівпідвали, котельні. Крім того, дали добро на роботу мобільної бригади соціально-психологічної допомоги. А ще у штат міськради додали 30 нових посад…

© 2020 monitoring-press

Мої відео