Чілдрен кінофест розпочав показ своїх фільмів

Чілдрен кінофест розпочав показ своїх фільмів
33848 ПЕРЕГЛЯДІВ

Найкраще кіно - дітям. Чілдрен кінофест розпочав безкоштовний показ своїх фільмів для дітей та їхніх батьків у Дніпрі.

До кінотеатру "Правда" на відкриття фестивалю прийшли близько чотирьох сотень глядачів. Показ відкрили фільмом "Зоопарк", який цьогоріч молодіжне журі міжнародного кінофестивалю у Сіетлі визнало найкращою сімейною стрічкою.

Координаторка фестивалю Гейман Наталія ділиться, що з кожним роком інтерес дітей та батьків зростає, глядацькі зали на сеансах завжди повні."Основною ідеєю кінофестивалю було навчити дітей культурно проводити час зі своїми батьками. Хочеться привчити їх до спільних походів в кіно, а далі там в театри, може, почнуть ходити",- каже Наталія.

Батьки ж такій ініціативі тільки тішаться та залюбки приходять до кінозалів цілими родинами. "Показывают очень добрые, познавательные фильмы. Есть выбор и по возрасту, и по тематике", - ділиться своїми враженнями глядачка Каюн Анна. Чілдрен кінофест вже шостий рік поспіль проходить по всій Україні. Впродовж 10- ти днів в рамках його програми безкоштовно демонструють найкращі дитячі фільми та мультики створені у світі за рік.

У Дніпрі покази триватимуть до дев’ятого червня, аби їх відвідати достатньо залишити заявку на сайті організаторів. За їхніми словами, родзинкою цьогорічного фестивалю стане стрічка "Цирк", присвячена 130-тій річниці від дня народження легендарного актора та режисера Чарлі Чапліна.

 

 

Читайте також: Святковий день пройшов у дитячому будинку-інтернаті

© 2020 monitoring-press

Мої відео