Конкурс публіцистів: 10 тисяч гривень за кращий твір

Конкурс публіцистів: 10 тисяч гривень за кращий твір
89956 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українських публіцистів запрошують подавати свої роботи на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності. Прийом творів триває до 1 травня 2020 року.

Конкурс проводить Державний комітет телебачення і радіомовлення України. Грошова винагорода присуджується авторам нових оригінальних творів у галузі журналістики. Роботи мають сприяти утвердженню історичної пам'яті народу, його національної свідомості та самобутності.

Премія присуджується у чотирьох номінаціях:

  • за кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації;

  • за кращий твір у телевізійній сфері;

  • за кращий твір у радіомовній сфері;

  • за кращу наукову роботу в інформаційній сфері.

Обов’язкова умова до участі: конкурсні твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення на здобуття премії.

Документи, які необхідно подати на здобуття премії:

  • клопотання про присудження премії з короткою характеристикою твору та його автора;

  • примірник твору на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення (примірники друкованих засобів масової інформації, телепередачі та радіопрограми на компакт-дисках у форматі DVD);

  • копія паспорта (у разі висунення на здобуття премії колективу — копії паспортів кожного члена колективу).

Адреса для подання публікацій: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України (з позначкою «на здобуття Премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності»).

Клопотання про присудження премії з короткою характеристикою твору та його автора (у форматі word), а також електронну версію твору прохання надсилати до Держкомтелерадіо на електронну адресу: [email protected].

© 2020 monitoring-press

Мої відео