Українці на карантині захопились онлайн-курсами, настільними іграми та картами

Українці на карантині захопились онлайн-курсами, настільними іграми та картами
262842 ПЕРЕГЛЯДІВ

А ось до корисного для психічного стану садівництва інтерес чомусь втрачений. Таких висновків дійшла висновків команда аналітиків Picodi.com, яка проаналізувала статистику пошукових запитів в Google та склала рейтинг найпопулярніших занять під час карантину.

Експерти вивчали такі популярні хобі та розваги як кіно, книги, танці, фотографування та інші, порівнюючи частоту подібних запитів у березні 2020 з березнем минулого року. Тож що змінив карантин у захопленнях українців.

Найголовніше — до розваг, що передбачають вихід з дому, інтерес різко зменшився. Театр — на 65%, концерти — на 54%, танці — на 42%, фотографія — на 23%. Але у цьому списку є й садівництво, яке втратило популярність аж на 44%. Хоча в умовах ізоляції, на думку лікарів, воно надзвичайно корисне, оскільки знижує симптоми депресії та тривожності.

Цікаво, що покинули українці не тільки садові роботи, а й корисне малювання (популярність знизилася на 11%) та менш корисне приготування їжі (на 6%)

Щодо нових захоплень та хобі, найбільший інтерес на карантині викликають онлайн-курси, популярність яких зросла на 197%. Не відстають і настільні ігри — ними стали цікавитися на 182% більше. На третьому місці гральні карти, які стали на 115% популярніше. Зросла кількість тих, хто займається фітнесом вдома (+64%), тих, хто нарешті знайшов час на серіали (+48%) та тих, хто вирішив опанувати іноземні мови (+35%).

У трійці аутсайдерів зі зростання інтересу шахи (+19%), медитація та шиття (по +11%) та читання книг, інтерес до яких зріс всього лише на 6%.

© 2020 monitoring-press

Мої відео