Сучасні портативні електрокардіографи передали лікарні ім.Мечникова

Сучасні портативні електрокардіографи передали лікарні ім.Мечникова
89751 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ще на п’ять портативних електрокардіографів побільшало в обласній лікарні ім. Мечникова. Подарунок зробили Міжнародний благодійний фонд “Солідарність” разом з друзями та партнерами по благочинним проєктам - Віталієм Абраменко та Сергієм Кочетковим.

Лікарі кажуть, це саме ті прилади, яких не вистачало. Тепер портативні електрокардіографи є в кожному корпусі лікарні. Медики зазначають, такі прилади потрібні, аби постійно стежити за серцевим ритмом хворих, оперативно виявляти стенокардію та попереджати аритмію чи інфаркт.

“Дуже приємно, що такі апарати сьогодні є в наших відділеннях. Все це приніс фонд "Солідарність". Дуже вдячний Олександру Володимировичу Петровському та всім бізнесменам, які надають допомогу лікарні”, - подякував за подарунок головний лікар обласної клінічної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко.

Минулого разу благодiйники МБФ "Солідарність" передали до лікарні новий лапароскоп. У подальших планах - поміч у ремонті рентгенапарата в терапевтичному відділенні лікарні ім. Мечникова.

© 2020 monitoring-press

Мої відео