Петровський Олександр Володимирович: «Солідарність» подає приклад іншим благодійникам та закликає допомагати літнім людям

Петровський Олександр Володимирович: «Солідарність» подає приклад іншим благодійникам та закликає допомагати літнім людям
32755 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, коли епідемія частково зупинила життя в Україні, Петровський Олександр Володимирович та волонтери створеного ним фонду пам’ятають та нагадують іншим про необхідність допомагати найбільш незахищеним верствам населення.

Передусім необхідною зараз є допомога літнім людям. З цих міркувань сам Олександр Петровський та його команда з благодійного фонду «Солідарність» започаткували ініціативу безоплатної допомоги пенсіонерам з Дніпра.

Слідом за Фондом почали закуповувати продукти та роздавати літнім громадянам прості небайдужі люди, підприємці та громадські організації.

Лише за кілька тижнів до благородної ініціативи приєдналися громадські об’єднання «Рух за суспільну справедливість», «Рух Вільна доля», директор підприємства з виробництва м’ясних продуктів Валерій Сапожніков, який передав нужденним набори продукції свого виробництва.

Загалом учасники благодійної акції зібрали набори з необхідних продуктів харчування та предметів першої необхідності. Крім пенсіонерів, допомогу надають також хворим людям, батькам військових, які загинули у зоні ООС. Самих же людей, які входять до групи ризику, просять не виходити без необхідності з дому та не наражатися на небезпеку.

Теги: Олександр Володимирович Петровський,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»
Автор: redactor.komitet

© 2020 monitoring-press

Мої відео