У Дніпрі розробляють адресні таблички єдиного зразка

У Дніпрі розробляють адресні таблички єдиного зразка
43930 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наразі готується єдине рішення, якого вони мають бути вигляду, як правильно їх розміщувати. Єдиний зразок впроваджується не тільки для естетичного вигляду, а й для зручності в пошуках того чи іншого будинку. Про це під час брифінгу повідомив головний художник Дніпра Сергій Білопольський.

У Дніпрі розробляють рішення щодо встановлення адресних табличок на багатоквартирних будинках за єдиним зразком. На один дім може бути встановлений цілий комплект: розміщені на червоній лінії, внутрішньобудинкові покажчики (на арках) і біля під’їздів.

«Наразі тестуємо варіанти адресних табличок на різних будинках, щоб дійти єдиного зовнішнього вигляду. Підготуємо відповідні правила, де буде прописано, які саме таблички повинні бути, як правильно їх розміщувати. Урешті буде єдине рішення, яким повинні будуть користуватися усі багатоквартирні будинки, зокрема й ОСББ, ЖБК», — зазначив Сергій Білопольський.

Після тестування різних форматів буде розроблений стандартизований зразок, яким і зможуть скористатися ОСББ, ЖБК та ОСН. Але встановлювати нові таблички доведеться власним коштом.

У міській інспекції з благоустрою обіцяють відразу не штрафувати за відсутність таблички єдиного зразка, але нагадують, що, згідно з правилами благоустрою, балансоутримувачі будинків зобов'язані утримувати у належному стані й покажчики, що розташовані на фасадах. За порушення передбачений штраф від 340 до 1700 гривень.

Теги: зразок,адресні таблички,Дніпро

© 2020 monitoring-press

Мої відео