У Дніпрі жителі приватного сектору власним коштом залили бетоном глибокі ями на узвозі Гірськолижників

У Дніпрі жителі приватного сектору власним коштом залили бетоном глибокі ями на узвозі Гірськолижників
24463 ПЕРЕГЛЯДІВ

Десятки кубометрів бетону цієї суботи залили у провалля, що утворилися на узвозі Гірськолижників після червневих злив. Через забиту зливову каналізацію «поплив» асфальт.

Власники автівок кинули клич у соцмережах і за тиждень зібрали 14 тисяч гривень на аматорський ремонт дороги, якою можна швидко дістатися з вулиці Каверіна на проспект Івана Мазепи. На ці гроші замовили три бетономешалки. А щоб матеріал довше тримався, заклали в глибокі дірки залізну арматуру.

«Хто скільки міг, давав грошей: і 200 грн, і 500, і 1000 грн. У кого взагалі не було грошей, той працював. Хоча більшість і давали на ремонт дороги, і вийшли в суботу в таку спеку на роботи, — розповідає житель узвозу Валентин Михлик. — Виходить так, що і за дороги плати, і ще й сам ремонтуй їх».

«Тільки в яму, що наверху, пішло 7 кубів бетону, — продовжує Юрій Псарьов. — Все тому, що під шар асфальту вода біжить і підриває його».

На деякі дірки бетону не вистачило, тому їх залатали цементом. А зрізом асфальту засипали канави на сусідній Ізюмській вулиці, яка має ще гірший вигляд.

Показово, що одразу після червневих злив жителі узвозу Гірськолижників зібрали підписи і звернулися по допомогу до міської влади, а також телефонували місцевим депутатам. Проте їм заявили, що грошей на відновлення інфраструктури приватного сектору в бюджеті Дніпра цього року немає. А співробітники КП «Гідроспоруди» попри звернення людей досі не прочистили забиту зливову каналізацію.


Теги: дорога, провалля, ями,ремонт, Дніпро,залили бетоном

© 2020 monitoring-press

Мої відео